BSO

Dolfijntjes 2

Peuterspeelzaal 

In onze school biedt GO! Kinderopvang opvang bij peuterspeelzaal Dolfijntjes 2 voor kinderen van 2 tot 4 jaar. 

 

PSZ Dolfijntjes 2
PSZ Dolfijntjes 2 is een VVE peuterspeelzaal. VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse educatie. Dit betekent dat het aanbod speciaal bedoeld is om kinderen zo optimaal mogelijk te stimuleren in hun ontwikkeling. Er is vooral veel aandacht voor taal. Er is een intensieve samenwerking tussen de peuterspeelzaal en Driestromenland. We werken samen aan de ontwikkeling van uw kind. De overstap van peuter naar kleuter gaat spelenderwijs.

Dolfijntjes 2 is geopend van maandag- tot en met donderdagochtend van 8.30 uur tot 11.30 uur. Daarnaast ook op maandag- en donderdagmiddag van 13.00 uur tot 15.30 uur. 

 

BSO de Landridder en BSO het Landhuis
Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij de Landridder en het Landhuis kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan in de activiteitencarrousel. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

De jongere kinderen gaan naar BSO de Landridder. Daarna stroomt uw kind door naar BSO het Landhuis, dat direct naast het gebouw de Borg ligt.

De Landridder en het Landhuis zijn elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Ook is er voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.00 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang.

 

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groepen. Op de website www.go-kinderopvang.nl kunt u direct een rondleiding aanvragen. Ook vindt u hier meer informatie over tarieven en aanmelden.

 

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09
Postbus 2052, 8203 AB Lelystad
Telefoon 0320 – 294 900
E-mail info@go-kinderopvang.nl