BSO de Landridder en het Landhuis

BSO de Landridder en BSO het Landhuis

Buiten onze school is er buitenschoolse opvang mogelijk voor kinderen van 4 tot 12 jaar bij  BSO de Landridder en BSO het Landhuis. Deze vestigingen zijn in het gebouw de Borg en in de naastgelegen schoolwoning in de Landerijen gevestigd.

 

Het is belangrijk dat uw kind zich thuis voelt en op een ontspannen manier samen met leeftijdgenootjes bezig kan zijn. Bij de Landridder en het Landhuis kunnen kinderen na school binnen en buiten spelen, knutselen, spelletjes spelen en er worden allerlei activiteiten gedaan in de activiteitencarrousel. In de vakanties is er zelfs een speciaal activiteitenprogramma.

De jongere kinderen gaan naar BSO de Landridder. Daarna stroomt uw kind door naar BSO het Landhuis, dat direct naast het gebouw de Borg ligt.

De Landridder en het Landhuis zijn elke werkdag aansluitend aan de schooltijden geopend tot 18.30 uur. Ook is er voorschoolse opvang mogelijk vanaf 7.00 uur. Op schoolvrije dagen en in vakanties is er de hele dag opvang.

U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de groepen. Op de website www.go-kinderopvang.nl kunt u direct een rondleiding aanvragen. Ook vindt u hier meer informatie over tarieven en aanmelden.

GO! Kinderopvang
Bezoekadres De Schans 19-09
Postbus 2052, 8203 AB Lelystad
Telefoon 0320 – 294 900
E-mail info@go-kinderopvang.nl